Faciliteiten

Bij de eerste registratie wordt u geadviseerd door de zonneconsulent, die samen met u uw huidtype gaat bepalen. Uw huidtype bepaalt het maximum aantal minuten dat u onder de zonnebank mag doorbrengen in één keer.

Wij werken met een vaste prijs per minuut, afhankelijk van de soort zonnebank.
U bent dus vrij uw eigen budget te bepalen: door zelf het type zonnebank en het aantal minuten te kiezen.

De prijzen vindt u bij de verschillende type zonnenbanken hieronder.

X10

Luxura X10

De Luxura X10 is zonder twijfel de absolute topklasse binnen de indrukwekkende lijn van Luxura zonnebanken. Het is de combinatie van modern design en krachtige bruiningsresultaten die een zeer bijzondere en luxe zonervaring levert in het topsegment.

* Prijs per minuut: €1,00

Meer informatie »

Luxura X5

De luxura X5 zorgt voor een weergaloze bruiningservaring met zijn opvallende binnenverlichting en futuristische vormgeving. Zonneliefhebbers kunnen zelf gebruik maken van hun eigen MP3- speler of van één van de muziek kanalen genieten. Klinkt goed, niet!?

* Prijs per minuut: €0,60

Meer informatie »
X5
X7

Luxura X7

Design ten top! De luidsprekers en Sound-Around zorgen voor een echt beleving onder de zonnehemel. Met zijn ergonomisch ligbed zorgt hij voor een nooit gezien comfort, op ieders maat gemaakt.

* Prijs per minuut: €0,70

Meer informatie »

Luxura GT

Eén blik op de GT en het is iedere zonaanbidder duidelijk: hier zit kracht in! Met hippe retrofacetten in het design en glanzende chromen details vormt de GT een heel eigen klasse in de Luxura lijn. Dit is werkelijk het neusje van de zalm.

* Prijs per minuut: €0,85

Meer informatie »
GT

Promoties

1e zonnebeurt ALTIJD gratis!

Meer informatie

Open 7 op 7, 7u - 23u

Zonnestudio Sunsations
Hospitaalstraat 10 - 12
3970 Leopoldsburg

011 / 75 85 01